top of page

Οργανώστε το γάμο σας με "λογική ευαισθησία"

Ετοιμάζετε το γάμο και δεν ξέρετε από που να αρχίσετε?

5 συμβουλές για να απαλλάξετε το άγχος...


1.Επιλέξτε βολική τοποθεσία

Η τοποθεσία μπορεί να γίνει λόγος διαφωνίας και πηγή άγχους για εκείνους που επιβαρύνονται το κόστος. Οι γονείς στον ελληνικό γάμο τείνουν να κρατούν τις παραδόσεις και να καλύπτουν έστω το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων ακόμη και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις. Για έναν επιτυχημένο γάμο πρέπει να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Αυτό που πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας είναι ότι ο χώρος δεν είναι τόσο σημαντικός αλλά οι άνθρωποι γύρω σας εκείνη την ημέρα!



2.Βάλτε όριο στον αριθμό καλεσμένων

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε... όμως έχετε υπόψη σας ότι για κάθε καλεσμένο που μπαίνει στην λίστα προστίθεται ένα παραπάνω έξοδο και παραπάνω πολύτιμος χρόνος από αυτόν που τυχόν θα θέλατε να έχετε "ιδιωτικά" στον γάμο σας.


3.Αποφασίστε σαν ζευγάρι εάν κάνετε

Θρησκευτικό ή Πολιτικό γάμο

Ίσως να μην είστε ακόμη έτοιμοι για έναν θρησκευτικό γάμο.

Η επιλογή ενός πολιτικού γάμου ίσως προκαλέσει στην αρχή κάποιες διαφωνίες στους γονείς σας καθώς ίσως θα ακούσετε ότι αλλιώς σας φανταζόντουσαν σαν νύφη.

Χαλαρώστε όλοι...ο γάμος είναι διασκέδαση και ευτυχία ας γίνει 2 φορές.


4.Ο ρόλος των "φίλων" στον γάμο σας

Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα από το στενό οικογενειακό, αλλά και φιλικό περιβάλλον, που θα θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο την ημέρα του γάμου σας. Από συμπρωταγωνιστές, εάν θέλουν να σας παντρέψουν ας πούμε, ή το καθιερωμένο "σαματά" με την προσωπικότητά τους. Κρατήστε χρυσές ισορροπίες ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις εκείνη την ημέρα.



5.Πρόβα νυφικού

Προγραμματίστε την πρόβα σας τουλάχιστον 3 μήνες πριν το γάμο σας.

Επιλέξτε ένα έμπιστο άτομο μαζί σας και μόνο! Τα περισσότερα άτομα επηρεάζουν την γνώμη σας και σας μπερδεύουν αντί να σας βοηθούν!

Η καλύτερη φίλη είναι συνήθως η μαμά!






36 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page