top of page

6 DON'T για τους καλεσμένους

Συμβουλές γάμου για τους καλεσμένους...


1.Η πρόσκληση

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόσκληση που θα λάβετε στα χέρια σας. Ίσως αφορά μόνο εσάς και όχι της παρέα σας ή την οικογένεια σας. Σίγουρα θα θελήσετε κάποιον συνοδό όμως αυτό ίσως δεν αρέσει στο ζευγάρι και θα νιώσει υποχρεωμένο. Έχουν ήδη υπολογίσει το μπάτζετ τους και κάτι τέτοιο ίσως θα ήταν ασέβεια στην εκδήλωση τους



2.Προσέξτε που στέκεστε

Ίσως σας φανεί περίεργο αυτό που λέμε αλλά

σκεφτείτε να πεταχτεί το παιδί σας στην πίστα την ώρα του χορού του ζευγαριού ή να βρίσκεστε μπροστά από κάποια κάμερα που καταγράφει εκείνες τις στιγμές και τις καταστρέψετε! Σίγουρα θα σας βρίζουν για μια ζωή! Σεβόμαστε τον χώρο και τις προδιαγραφές που έχει θέσει το κάθε ζευγάρι για την εκδήλωσή του.


3.Μην πιείτε ...παραπάνω!

Σίγουρα το αλκοόλ αποτελεί βασικό συστατικό μια ξέφρενης βραδιάς ωστόσο χρειάζεται και μέτρο! Σε καμιά περίπτωση μην χάσετε τον έλεγχο και δημιουργήσετε άκομψες συμπεριφορές προς το ζευγάρι αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους τους!


4.Μην αργήσετε στο μυστήριο

Ο σωστός καλεσμένος πρέπει να είναι στην εκκλησία 15 με 20 λεπτά πιο νωρίς.

Ίσως το μυστήριο αργήσει να ξεκινήσει όμως θα ήταν καλύτερο να σας δούν να χειροκροτάτε την νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας παρά να τραβήξετε την προσοχή με την αργοπορία σας.


5.Μην αγνοήσετε το Dress Code

Μην επιλέξετε κουστούμι και γραβάτα και σταθείτε δίπλα στον γαμπρό ή μην φορέσετε λευκό μακρύ φόρεμα και σταθείτε δίπλα στην νύφη. Επίσης και τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο είναι απαγορευτικά για έναν καλεσμένο η μέλος της οικογένειας του ζευγαριού.

Τραβούν την προσοχή μας περισσότερο απο το ζευγάρι κάτι που δεν τους είναι κολακευτικό!






56 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page